Jong en gezinsproblemen

Zit je in een moeilijke thuissituatie?

Praat erover met vrienden, familie of iemand op school.

Kom je er met hulp van anderen niet uit? Neem contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je kan bellen, mailen of langsgaan. Op de website Help ik heb een vraag kun je chatten met een medewerker.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Verlaat
20E
3901 RG
Veenendaal

Help ik heb een vraag - chatbox CJG Veenendaal

Klik op de rode knop Chat!

Zorg je voor een ouder en wil je erover praten?

Op school kun je terecht bij je mentor of het schoolmaatschappelijk werk. Ook de gemeente geeft informatie en advies. Of ze verwijzen je door naar deskundige hulp.

Als je zorgt voor een ouder of voor allebei je ouders, heet dat mantelzorg. Kijk op de website van Mezzo voor meer informatie over mantelzorg. Op de website Zorg voor je ouders staat informatie in verschillende talen.

Mezzo - jonge mantelzorgers

Zorg voor je ouders

Je vindt hier informatie in verschillende talen.

Ben je jonger dan 18 en kun je (tijdelijk) niet thuis wonen?

Praat met iemand van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Je kunt bellen, mailen of langsgaan. Op de website Help ik heb een vraag kun je chatten met een medewerker van het CJG.

Is je vader of moeder ziek of afwezig, of zijn er veel ruzies? Ga naar je huisarts. Ook kun je met de Kindertelefoon bellen of chatten.

Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG)

Verlaat
20E
3901 RG
Veenendaal

Help ik heb een vraag - chatbox CJG Veenendaal

Klik op de rode knop Chat!

Kindertelefoon

Bij De Kindertelefoon werken vrijwilligers, die aan kinderen en jongeren de mogelijkheid bieden om in vertrouwen te praten over een probleem. Kinderen krijgen advies, informatie en ondersteuning.