Koken

Wilt u zelf blijven koken?

Er zijn veel verschillende keukenhulpmiddelen die het koken makkelijker kunnen maken. Kijk bijvoorbeeld op de Hulpmiddelenwijzer van Vilans.

Vraag op de dagen dat het tegenzit of iemand uit uw omgeving voor of met u wil koken. Vaak zijn vrienden, familieleden, buren of bekenden bereid om u een handje te helpen. U kunt ook gezonde kant-en-klaar-maaltijden kopen in de supermarkt.

Of maak gebruik van een maaltijdservice. De maaltijden worden dan bij u thuisbezorgd. Met een magnetron heeft u in een handomdraai een gezonde warme maaltijd op tafel. U kunt koelverse maaltijdservice bestellen bij Vitras of Apetito. Bij zorgcentrum De Meent kunt u voor een klein bedrag mee-eten in het restaurant.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Zorggroep Charim De Meent

Wiltonstraat
42
3905 KW
Veenendaal

Hulpmiddelenwijzer - koken

Apetito

Maaltijden aan huis
Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 8.00 - 18.00 uur.

136
7590 AC
Denekamp
Is er niemand die voor u kan koken?

U kunt gebruikmaken van een maaltijdservice. Met een magnetron heeft u in een handomdraai een gezonde warme maaltijd op tafel. Of kijk eens op de website Thuisafgehaald. Op deze website bieden mensen maaltijden aan die u kunt ophalen. Soms betaalt u een klein bedrag en soms is het gratis. U kunt ook kiezen voor maaltijden op een vaste dag per week of thuisbezorgen.

Meld u aan voor een maaltijdservice bij Zorggroep Charim, Vitras of Apetito.

Apetito

Maaltijden aan huis
Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 8.00 - 18.00 uur.

136
7590 AC
Denekamp

Thuisafgehaald

Wilt u met andere mensen eten?

Bent u 55+ en wilt u gezellig met anderen eten? Voor een klein bedrag kunt u mee-eten in het restaurant van een zorgcentrum of wijksteunpunt.

U kunt ook kijken of er een eetclub bij u in de buurt is waar u zich bij kunt aanmelden.

In het restaurant van Zorggroep De Meent kunt u iedere dag aanschuiven tussen 11.30 en 13.30 uur. Eens per maand eet u voor 3 euro bij Protestantse kerk De Goede Reede. Dit is op een vrijdagavond. Stuur van tevoren een e-mail of u aan te melden. Of meld u aan voor de Eettafel in Plein Zuid. Dat is iedere dinsdagavond. Een driegangenmaaltijd kost 4 euro. Of ga op woensdagavond naar het buurtrestaurant 't Turfke. Bel of stuur een e-mail van tevoren, zodat u zeker weet dat er plaats is.

Toon op kaart (3)
x
Toon op kaart (1)
x

Zorggroep Charim De Meent

Wiltonstraat
42
3905 KW
Veenendaal
Toon op kaart (1)
x

De Goede Reede - samen eten

Vondellaan
2
3906 EA
Veenendaal

Eetclub.nl

Verbindt mensen